Relatii de munca si industriale in Uniunea Europeana - Dima, Luminita (Bucuresti, 2012)
"Cunoa?terea ?i în?elegerea reglement?rilor elaborate la nivelul Uniunii Europene în domeniul rela?iilor de munc?, a istoricului ?i evolu?iei acestora, a scopului lor ?i a interpret?rilor dezvoltate în jurispruden?a Cur?ii de Justi?ie a Uniunii Europene sunt necesare atât pentru interpretarea ?i aplicarea corect? a acestor reglement?ri, cât ?i pentru interpretarea ?i aplicarea corect? a legisla?iei muncii din România în contextul alinierii acesteia la legisla?ia Uniunii Europene."