af003480: Eddy Baldewijns - SP; Debruyne, Geert (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Eddy Baldewijns. Tekst: Eddy Baldewijns Kamer 2° plaats SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"