Call centre i Danmark 2004 : ledelse, samarbejde og teknologi - El-Salanti, Nadia; Sørensen, Ole H.; Wiegman, Inger-Marie (Copenhagen, 2004)
"Call center branchen er en branche i vækst. Rapporten ”Call centre i Danmark 2004. Ledelse, samarbejde og teknologi” dokumenterer en stigning i antallet af ansatte på 30% siden 2001. 40% af call centrene forventer en stigning i antallet af ansatte næste år. Derudover dokumenteres interessante forskelle i HR-praksis (Human Ressource) fx på tværs af brancher, i relation til om der er tegnet overenskomst eller ej, samt i forhold til om der er tale om et call center, hvis primære aktiviteter består af indgående (in-bound) eller udgående (out-bound) opkald.