De grote "anderen" onder de klassieken : deel VII : E.M. Forster (1879-1970) D.H. Lawrence (1885-1930) - Smet, Inge (Homo- en lesbiennekrant : maandblad voor mannen en vrouwen)
"Inge Smet Fonds Suzan Daniel (FSD)"