af016642: Tentoonstelling: Zuid-Afrika then and now - Miller, Eric; Linx+ Oost-Vlaanderen; VIVA-SVV Oost-Vlaanderen; Neyt, Katrien
"Affiche van Eric Miller uitgegeven in 2008 door Linx+ Oost-Vlaanderen en VIVA-SVV Oost-Vlaanderen voor de fototentoonstelling Zuid-Afrika then and now. Afbeelding: Zuid-Afrikaanse man met tatoeage van Nelson Mandela op de borst. Tekst: Tentoonstelling. Zuid-Afrika then and now. Van 19 tot 28 juli. Dagelijks open van 14u tot 20u. Opening op 18 juli om 20u. Fernandezzaal Ons Huis - Vrijdagmarkt 9 - Gent. Info: tel.: 09/265 52 63 - www.linxplus-oost-vlaanderen.be, tel. 09/333 58 05 - www.viva-svv.be. Hope+Désir www.mandela.be, Linx+, ABVV Oost-Vlaanderen, VIVA Socialistische Vrouwenvereniging. V.u. Katrien Neyt - Vrijdagmarkt 9 - 9000 Gent - Foto: Eric Miller - www.hopedesir.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"