114.00008: Verslagen van de algemene statutaire vergadering van het Emile Vanderveldeinstituut (EVI). - BSP-afdeling Ronse (1953)
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Ronse; Series: 114: Archief van SP-afdeling Ronse; Level of description: File"