fo035287: Agalev/Groen - Demol, Pierre
"Zwart-witfoto van deelnemers aan het politiek congres van Agalev te De Haan op 27 juni 1992. Met op het podium onder andere Luc Lemiengre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"