Kinderwens : een gesprek met psychologe Patricia Baetens (Fertiliteitscentrum AZ-VUB) - Peeters, Kim (Antenne : kontaktblad voor morele dienstverlening)
"Kim Peeters Fonds Suzan Daniel (FSD)Themanummer Antenne : 19 (1997) 2"