fo000443: Jubelstoet 25 jaar coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit - D'Hoy, Constant
"Zwart-witfoto van een praalwagen en plakkaten meegedragen in de stoet n.a.v. de viering van het 25-jarig bestaan van de coöperatie SM Vooruit te Gent, Kartuizerlaan op 24 juli 1906. Opschriften : vereniging metsers, sigarenmakers, drukkerij, dokwerkers. Door ijver en eendracht zijn eens al fabrieken en werkhuizen van ons. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"