fo010052: Herscholing voor metsers - Waro
"Zwart-witfoto van herscholing voor arbeiders, o.a. leren metsen, jaren 1930. Opschrift achteraan: Het metsen naar alle regelen der kunst is geen gemakkelijk werkje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"