af000357: Informatie- & debatavond: Gemeenteraadsverkiezingen - BSP Wijkclub Van Beveren; De Heem, Guy
"Affiche uitgegeven in 1982 door de BSP Wijkclub Van Beveren voor een debatavond over de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: BSP Wijkclub Van Beveren. Informatie- & debatavond: Gemeenteraadsverkiezingen. Sprekers: Guido Deroo, V.U.; Jacques Monsaert, C.V.P.; Guy Schrans, P.V.V.; Jef Turf, K.P.; Piet Van Eeckhaut, S.P. Moderator: César Van der Poel, Journalist Vooruit - De Morgen. Datum: 14 september 1982. Plaats: 't Tonneke Lange Violettenstraat 34, 9000 Gent. Aanvang: 20 uur. Verkiezingsdrukwerk - Verant. uitg.: Guy De Heem, De Courtebournelaan 12 - 9040 Gent. BSP-Wijkclub Van Beveren Sint-Lievenspoort Gent. Lokaal: 't Tonneke Lange Violettenstraat, 34 9000 Gent. Verantw. uitg.: Piet V. Eeckhaut Recolettenlei, 26 9000 Gent. NS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"