med002866: SP Norbert De Batselier
"Een rechthoekige sleutelhanger met daarop de tekst: SP. Socialistische Partij. Op de keerzijde de tekst: Norbert De Batselier Lijsttrekker. Norbert De Batselier ( 24 december 1947 ) is een Belgische politicus voor sp.a. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"