fo010515: 1 meistoet in Gent - Demeester, Nathalie
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet in Gent, 1 mei 1992. Vl.n.r.. o.a. Nadia Merchiers, Willy Seeuws, Verwilst, Xavier Verboven en Frank Beke. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"