fo005012: Gaston Fromont op de opening tentoonstelling van ATB - Thibau, R.
"Zwart-witfoto van Gaston Fromont samen met de plaatselijke afdeling van het bestuur van de ATB. Groepsfoto genomen op de opening van een tentoonstelling van de ATB naar aanleiding van haar 10-jarig bestaan. Willebroek, april 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"