598.148: Knipsels, specimen van recensies over diverse studies over Hendrik de Man, o.m. de Man-biografie van Mieke Claeys-Van Haegedoren, de studies van A.M. Van Peski, van A. Pfaff, van P. Dodge, de reeks "Hendrik de Man. Persoon en Ideëen" - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.6: Artikels en stukken betreffende de betekenis van Hendrik de Man (na zijn overlijden); Level of description: File"