fo009963: ISAOL demonstreert in Ledeberg - De Biscop, Gaston
"Zwart-witfoto van ISAOL (Internationale Socialistische Anti-oorlogsliga) die demonstreert in de straten van Ledeberg tijdens de jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"