fo016263: Coöperatieve winkel nr. 32 in Zwijndrecht
"Zwart-witfoto van de voorgevel van de coöperatieve winkel nr. 32, een kruidenierswinkel aan de Rijselse Baan in Zwijndrecht, juni 1926. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"