te005318: Kindertekening, Spaanse Burgeroorlog - Caminal, Enric
"Potloodtekening gemaakt door een negenjarig kind tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). Schietende soldaten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"