fo021636: Actie tegen racisme - Rol
"Zwart-witfoto van een actie van het AFF (Anti-fascistisch Front) tegen racisme in Gent, jaren 1980. Bord met opschrift: Politie reglement tegen racisme nu!! A.F.F. Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"