te002201: Weigeren - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van een Islamiet aan tafel. Naast hem staat een spaarvarken op de grond. De ober komt aan de tafel met een dienblad met daarop een varkentje. De Islamiet weigert het vlees aan te nemen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"