af005915: Op stap zonder auto: een hele verademing. weekvandemobiliteit.be 16-22 september 2013 - Netwerk Duurzame Mobiliteit
"Affiche uitgegeven in 2013 door het Netwerk Duurzame Mobiliteit voor de Week van de Mobiliteit. Afbeelding: geparkeerde auto's vormen een boom. Tekst: Op stap zonder auto: een hele verademing. weekvandemobiliteit.be 16-22 september 2013. Ontdek op www.weekvandemobiliteit.be talloze verademende initiatieven, ook in jouw buurt. Deze campagne is een initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit en Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, met de steun van bovenstaande partners. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"