af003784: Luv - Herman Gorterkring (1973)
"Affiche uitgegeven in 1973 door de Herman Gorterkring voor een theatervoorstelling. Afbeelding: portretfoto's van Michel Christiaens, Guido Van Hecke, Fransien De Canne en Achiel Van Malderen. Tekst: HERMAN GORTERKRING. torenstraat nr. 1 lokeren. 5 en 19 mei om 20 u. michel christiaens. guido van hecke. fransien de canne. spelen LUV van murray schisgal. REGIE: achiel van malderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"