fo014047: Tentoonstelling "Edward Anseele" - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van de opening van de tentoonstelling Edward Anseele in het feestlokaal Vooruit in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent, juni 1948. Zicht op een toespraak van Gaston Crommen. Verder ook nog o.a.: Joseph Lemaire, Georges Nachez, August De Block, Léon-Eli Troclet en Edward Anseele jr. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"