fo005386: Vokshuis van Deinze
"Zwart-witfoto uit de jaren 1930 van de gelagzaal van het Volkshuis van Deinze waar mannen onder meer aan het biljarten en kaarten zijn. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"