st001917: Campaign against fascism in Europe - Stop Le Pen campaign
"Sticker met de afbeelding van een afgetuigde neonazi in een vuilbak omgeven door tekstballonnen met de tekst 'nazis buiten' in verschillende talen en de tekst: 'No platform for nazis / Organise self-defence / Stop Le Pen campaign - Campaign against fascism in Europe' en de contactgegevens van de organisatie in Londen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"