pk001969: Rode Valken (1950)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een jongen en een meisje, spelend in een meer. Op de achtergrond staat het kamp van de Rode Valken met tentjes en de Rode Valkenvlag. Tekst : Internationale Falkenrepublik 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"