fo026533: Mijn Winterslag 1986 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een gebouw van de mijn, op de muur staat : Geen Mijn Dicht, Winterslag, januari 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"