En de boerin....Zij zwoegde voort : de vrouw in het Vlaamse boerenbedrijf 1850-1910 - Lannoo, Lien (Gent: Universiteit Gent, 2006)
"Lien Lannoo Licentiaatsverhandeling Universiteit Gent, 2006Bestaat uit 2 delen"