ws0690: Snapshot van de website www.gentsmilieufront.be van Gents MilieuFront (GMF), genomen op 2021-04-23. De harvest gebeurde ten tijde van de Corona crisis - Gents MilieuFront (GMF)
"Collection: Gents Milieufront; Geharvest met Heritrix-3.4.0 Level of description: File; Series: 694.W.1: www.gentsmilieufront.be"