fo033142: Turkije aan de Leie
"Zwart-witfoto genomen tijdens de opening van een nieuwe moskee aan het Prinsenhof te Gent op 27 april 1974. Op de eerste rij zitten o.a. de Algerijnse en Turkse imam en schepen Amanda Foket. Er zijn op de opening ook veel autochtone Gentenaars aanwezig aangezien de katholieke gemeenschap (o.a. Cécile van Effeltaire) sterk betrokken was bij het tot stand komen van de moskee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"