af004665: Carine Van der Straete - SP; Van der Straete, Carine (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP Oosterzele) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Carine Van der Straete. Tekst: Carine Van der Straete 2e PLAATS PROVINCIE. SP DENKEN EN DOEN. Wetgevende verkiezingen 24 november 1991. – Verantw. uitg.: C. Van der Straete, Kraaienveldstraat 4 – 9860 Oosterzele."