Van missionaris tot bemiddelaar : een bilan van tien jaar Aidsteam - Bogaerts, Nico; De Ceuster, Eddy (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Nico Bogaerts ; Eddy De Ceuster Fonds Suzan Daniel (FSD)"