af010883: Miradas del Sur - Hernández, Minerva; Bemovia; SAGO - Latijns-Amerika Centrum; Centro Latino; Deploige, Yvette (1995)
"Affiche van Minerva Hernández uitgegeven in 1995 door het SAGO Latijns-Amerikacentrum en het Centro Latino voor een Latijns-Amerikaanse week. Afbeelding: zwart-witfoto van een vrouw kijkend door een gat in een muur. Tekst: SEMANA LATINO AMERICANA. MIRADAS DEL SUR. VROUWEN IN BEWEGING. 19 oktober - 4 november 95. MUJEREN EN MOVIMIENTO. met steun van de Europese Unie en de Stad Antwerpen via de Culturele Raad. con el apoyo de la Unión Europea y la Ciudad de Amberes via el Consejo Cultural. 19/10 - 2/11 Tentoonstelling/Expo IMPRESIONES FEMENINAS Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Mutsaardstraat 31 2000 Antwerpen. Con la colaboracion de CIPA. 30/10 20h. Praatkafee/Charla PROSTITUTIE EN VROUWENHANDEL 'PROTITUCION Y TRAFICO DE MUJERES' Payoke, Burchtgracht 14, 2000 Antwerpen. 31/10 20h. Ronde tafelgesprek GENDER EN ONTWIKKELING MESA REDONDA GENERO Y DESARROLLO Cultureel Centrum Berchem, Driekoningenstraat 126. 03/11 20h. Theater/teatro Juana la Loca DOOR/POR LUZ GARCIA Het appeltje, Lange Nieuwstraat 81, 2000 Antwerpen. 4/11 21h. Fiesta Afro-Latina met/con PRINCESSE MANSIA M'BILA Nieuw Ringteater, Pastorijstraat 23, 2140 Borgerhout. T 03/231.43.66 T 03/238.51.81. CENTRO LATINO v.z.w. SINT JACOBSMARKT 84 2000 ANTWERPEN TEL: 03/231.43.66. SAGO vzw LATIJNSAMERIKACENTRUM. grafismo BEMOVIA y foto MINERVA. v.u. Yvette Deploige Lange Lozanastraat 14, 2018 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"