pk000905: Gand. Statue de Van Artevelde
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het standbeeld van Jacob Van Artevelde op de Vrijdagmarkt in Gent. Op de achtergrond : Café Belge en Café du Nord. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"