fo011991: Optocht Textielarbeiderscentrale van België in Gent - Waro (1938)
"Zwart-witfoto van de eretribune tijdens de optocht van de TACB (Textielarbeiderscentrale van België) in Gent n.a.v. het 40-jarig bestaan, 1938. V.l.n.r. : ?, Louis Grau, Corneel Mertens, ?, ?, ?, Jules De Coninck, ...Achteraan : Arthur Sercu. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"