fo028217: Utrecht, Gracht - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart witfoto van een bootje/sloep op een rivier/kanaal/gracht. Utrecht. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"