fo016827: Spaanse burgeroorlog - Brandt, F.
"Zwart-witfoto van de evacuatie van een gewonde jongen na een bombardement op Guadalajara tijdens de Spaanse burgeroorlog, december 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"