404.00014: Uitvoerend bestuur ABVV Waasland, convocaties, notulen en bijlagen - ABVV-gewest Waasland
"Collection: ABVV-gewest Waasland; Biografie: Deze gewestelijke afdeling van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) ontstond in 1979 na het uiteenvallen van ABVV-gewest Dendermonde – Sint-Niklaas. Het werkingsgebied is identiek aan dat van het oude ABVV-gewest Sint-Niklaas. Het ABVV-gewest Waasland bleef bestaan tot de fusie met de ABVV-gewesten Dendermonde en Gent in het nieuwe ABVV-gewest Scheldeland. Die fusie vond plaats begin 1999. Level of description: File; Series: 404: Archief van ABVV-gewest Waasland en haar voorgangers ABVV-gewest Sint-Niklaas en ABVV-gewest Dendermonde-Sint-Niklaas"