En daarom zijn ze hier : de Surinaamse immigratie als product van onderwijs en opvoeding in de kolonie Suriname en haar pedagogische implicaties voor de multi-etnische Nederlandse samenleving - Dors, Henry (Amsterdam: Universiteit van Amsterdam, 1982)
"Henry Dors"