fo029010: NCOS project 2207, Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC, Uruguay - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2207; Kleurenfoto, van een veld die de federatie exploiteert voor productieve en experimentele doeleinden. NCOS project 2207, Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC, Uruguay,1989-1993. Een realisatie van IDES; Instituto de Investigaciones y desarollo. Land/Regio: Uruguay; Code: URUGUAY/90; Projectnaam: Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC; Series: Projectnummer: 2207; Land/Regio: Uruguay; Code: URUGUAY/90; Projectnaam: Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"