pk001698: Mijnbedrijf - Van Melle
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de electrische centrale (daar waar electrische energie in 't groot wordt opgewekt) van een steenkoolmijn. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"