af004069: Big Jump. Spring mee in de Coupure - Gents MilieuFront (GMF); Claeys, Stefaan
"Affiche uitgegeven in 2007 door het Gents MilieuFront (GMF) voor de Big Jump. Tekst: Big Jump. Spring mee in de Coupure. 15 juli – 14u30, J.V. Hembysebolwerk (Groene Vallei) schoenen verplicht. Big Jump. Het Gents Milieufront springt samen met alle prettig gestoorde mensen in het water voor een “Pure Coupure”. Een “Pure Coupure”, daar springen wij voor! Het Gents Milieufront wil dat de huidige oevers van de Coupure worden uitgebreid met vooroevers, waarop planten kunnen groeien. Zo worden de grauwe oevers omgetoverd tot waardevolle groenzones waarlangs het aangenaam wandelen, fietsen en recreëren is. Spring mee met Luc De Vos, Vera Dua en Lieven Scheire. Op 15 juli springen wereldwijd duizenden mensen massaal de rivieren in om te ijveren voor proper water. Je bent ook prettig gestoord? Dan verwachten wij jou uiteraard ook! Iedereen is welkom voor de Big Jump dus breng gerust wat volk mee en maak er een gezellige duik van. Luc, Vera en Lieven springen alvast ook mee. Muziek en entertainment. Heb je watervrees? Kom dan genieten van muziek van de Propere Fanfare van de Vieze Gasten en moedig de Jumpers aan! Of speel mee met onze waterspelletjes. Miss en Mister Coupure. Trek je leukste badkostuum aan, verkleed je als vis, kom op je opblaasdraak, … en doe mee aan de Miss en Mister Coupure verkiezing met Piet Depraitere. Big Jump in Vlaanderen is een initiatief van GREEN Belgium vzw, de Bond Beter Leefmilieu en het European Rivers Network. V.U. S. Claeys, K.M. Hendrikaplein 5, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"