fo004126: Huldiging van de jubilarissen van de COOP in Geraardsbergen (1950)
"Zwart-witfoto van de huldiging van de jubilarissen van de COOP in Geraardsbergen, rond 1950. Zicht in de zaal. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"