fo035495: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Zwart-witfoto van Jean-Bertrand Aristide (voormalig president Haïti) tijdens de Internationale Top van de 7 armste landen. Brussel, 18 juni 1997. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"