te002413: Koor - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening uit twee delen, op het eerste deel zie je een koor die geleid wordt door een generaal. Een man zingt niet mee...Op de tweede tekening zie je dat de man die niet meezingt doodgeschoten is... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"