af002680: Roland Duforet - SP; Duforet, Roland (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Socialistische Partij (SP) (Westende) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Roland Duforet. Tekst: HET IS 5 VOOR 10 ROLAND DUFORET 5e KANDIDAAT OP SP LIJST 10. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"