af010385: The Hot Rubber - Het Aidsteam; Jespers, Cor (1989)
"Affiche uitgegeven in (1989) door Het Aidsteam (Antwerpen) en The Hot Rubber ter preventie van aids. Afbeelding: tekening van een grote tekstballon waarin het woord WAAAAW! Tekst: The Hot Rubber OOK VERKRIJGBAAR IN HET ZWART. WAAAAW! Het AIDS Team. ART-MAX COMMUNICATIONS CV. 03-231 55 86. verantw. uitgever: Cor Jespers - Het AIDS Team - Brugstraat 16 bus 1 - 2060 Antwerpen 6 - vrij (veilig) van zegel: art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"