af008805: Afdaling van de Lesse - De Roze Drempel
"Affiche uitgegeven in (jaren 1980) door De Roze Drempel met als trefwoord holebi.2 fotootjes: kanovaarders.Tekst: AFDALING VAN DE LESSE met de Roze Drempel op zaterdag 8 juli (met tweepersoonskano's) vertrek 8.00 aan het JAC inschrijven voor 28 juni kosten: 400 frank (boten + vervoer) 's middags picknick (zelf meebrengen) 's avonds iets goedkoops in de buurt TOUT POSSIBILITE DE LOGEMENT ET RESTAURATION A HOUYET ALLE SLAAP- EN EETGELEGENHEDEN IN HOUYET Une promenade relaxante au fil de l'eau. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"