"Het textielbrugpensioen" : een sociaal-juridisch en economisch onderzoek vanuit de sociale dienst van de Bonneterie Bosteels-De Smeth te Aalst - De Waegeneer, Peter (Brussel: HISKWA, 1984)
"De Waegeneer Peter"