af017003: Artikel 143 broodroof. Hun misdaad: geen werk. Hun straf: schorsing - Anti-Schorsingsaktie; Wouters, P.
"Affiche waarschijnlijk uitgegeven in 1983 door de Anti-Schorsingsaktie tegen het schorsen van langdurig werklozen. Tekst: ARTIKEL 143 BROODROOF. HUN MISDAAD: GEEN WERK. 24 JAAR OUD EN 9 MAANDEN WERKLOOS. 34 JAAR OUD EN 18 MAANDEN WERKLOOS. 44 JAAR OUD EN 27 MAANDEN WERKLOOS. 54 JAAR OUD EN 36 MAANDEN WERKLOOS. langdurig werkloos. HUN STRAF: SCHORSING. IN '82: 10.000 DOPPERS GESCHORST OP BASIS VAN LANGDURIGE WERKLOOSHEID, WAARVAN 99% VROUWEN. ANTI-SCHORSINGAKTIE tel: 03/232.55.33, 03/232.71.95. v.u. P. Wouters P/A Ambtmanstraat 7, 2000 A'PEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"